New Android App “Marbel Alphabet” Download Apk, Complete Review, Users Review, Latest Version, App by Educa Studio

Marbel Alphabet – Learning Games for Kids
by Educa Studio

Marbel Alphabet – An educational application that help kids learning alphabet from a to z, including uppercase and lower case. This app was designed for kid aged 2 to 6 years old. What are you waiting for, Moms? Let’s lead our kids to learn alphabets as soon as possible.

Marbel Alphabet - Learning Games for Kids

Marbel Alphabet – Learning Games for Kids

Using Marbel Alphabet, kids will be introduced into fun educative world. Finished with learning, they can play a lot of educative games to practice their skill. How good is their learning? Let’s check it out with Marbel Alphabet.

Marbel mixed the concept of learning and playing at the same time. As a result, studying will be much more fun. The materials were displayed in interesting app. It’s equipped with pictures, narration, and animation to attract kids in studying. Later on, they can practice their study throughout educational games.

INTERACTIVE LEARNING PACKAGE
# Learning Uppercase
# Learning Lowercase
# learning objects as its capital
# Two learning methods: auto and learn by itself
# Learning alphabet through kids song

KIDS EDUCATIONAL GAME PACKAGE
# Pop quiz game
# Pop up balloon game
# Bubble Pop Game
# Find the match
# memory match
# Catch the letters game
# Jigsaw Puzzle game

Positive
# Equipped with cool animation
# BONUS: ABC song make learning alphabet easier
# Native voice and professional music to make it more interactive
# Completed with narration to help those kids who are not able to read yet.

This application is categorized as a learning app, education app, education game, book, interactive learning, interactive game, game for kids.

ABOUT MARBEL
Marbel is an educational application for kids aged 2- 12 years old. With Marbel, kids will learn a lot of things, such as alphabets, numbers, fruits, animals, transportation, vehicles, colors, and many more. The most interesting thing is fun educational game. There are a lot of fun games to check their intelligence. The games consist of pop quiz, quick respond game, memory game, logic game, and many more. Marbel is equipped with cool pictures and animation, original music, and also narration for those haven’t been able to read.

Download Marbel Alphabet app from PlayStore : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.educastudio.marbelhuruf

User Reviews :

-Untuk bagian bernyanyi penampilan huruf dengan lagu kurang pas, lagunya terlalu cepat. Beberapa pengejaan huruf juga terdengar kurang jelas dikarenakan ada lagu di background sehingga membuat anak sulit mendengar pengucapan yang benar dan jelas. Terima kasih

-Suka dan bermanfaat Dengan tampilan yg menarik bagi anak2 aplikasi ini sangat bermanfaat utk belajar sambil bermain

-TERIMA KASIH MARBEL Ini sangat sangat sangat berguna. Anak saya khairi jaffan himawan semakin pintar menguasai huruf. Sangat mudah dicerna dan menyenangkan. Sekali lg terima kasih . O iya saran saja ya. Iklan tdk masalah tp tolong dipilih jg iklannya yg tdk berbau pornografi. Terimabkasih

-ABC Deva Aplikasinya sangat menarik, menigkatkan minat anak saya deva (2,5 thn) untuk mengenal alfabet

-Good response Thank You, bug di mode auto huruf kecil has been fixed

-No ads error Sudah bayar utk tanpa iklan, aplikasi bernyanyi error trus install ulang iklannya nya kembali lagi dan bernyanyi nya tetap error

-beli malah error waktu nyanyi malah error, tolong di fix kan lagi

-Sip Sangat membantu dlm belajar memorial huruf

-Terganggu iklan Ada versi berbayar ndak biar tidak ada iklan di dalamnya. Anak justru klik iklan kalo udh mulai jnuh dg gamenya.

-Love it! Bener2 ngebantu banget utk narik perhatian anak buat belajar baca. Design yg menarik, musik yg menyenangkan.. top!

-aplikasi yg sangat membantu sekali dan yang terbaik . gak nyesel deh pilih aplikasi ini.thanks marbel by educa studio

-Perbaiki dulu Saya sudah beli lagu anak dan terpotong pulsa kenapa masih diminta beli lagunya?? Dan diminta beli fiturny dengan harga lebih mahal. Sblm di repair, saya gak mau kasih 5 bintang. Dan akan terus meminta. Kecewa

-Like this Bermain sambil belajar, dengan memainkan game ini secara tidak langsung anak akan mengingat huruf alfabet.

-Apps yang bermanfaat buat anak2 pre school

-Aplikasi bagus untuk anak saya,thanks educa studio

-Recomended App Aplikasi yg bagus buat blajar si kecil.. grafik & suara yg menarik & tdk membosankan..

-Good app Cuman ad nya ganggu banget, sering tak sengaja tersentuh.

Leave a Reply